Naš cilj je da nađemo pravi put do cilja. Svakoga dana pravimo male korake do velikih uspeha. Svakoga dana pomeramo granice i iznova postavljamo izazove! Tu smo zbog vas!

DI & MA Vision d.o.o. je distributerska kompanija, koja je na domaćem tržištu aktvina skoro dve decenije.

Distribucija filmskog, serijskog, dečijeg i dokumentarnog programa nacionalnim i regionalnim TV stanicama na čitavoj EX YU teritoriji je naša primarna aktivnost

U svojoj ponudi imamo veliki broj filmova- od popularnih naslova holivudske produkcije do nezavisnih, indi-filmova, ali i domaćih naslova. Naša želja je da postanemo glavni zastupnici domaćih mladih autora i pomognemo im u njihovoj afirmaciji.

Osim filmova nudimo veliki broj TV serija gotovo svih žanrova i najrazličitijih produkcija: američke, ruske, nemačke, češke, slovačke…

Pored uspešne saradnje sa domaćim, kako nacionalnim, tako i lokalnim TV stanicama, veoma je važan i naš uspeh na različitim regionalnim tržištima. Pravima pokrivamo teritorije Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Slovenije i Albanije. Sarađujemo i sa najvećim distributerskim kompanijama na našim prostorima, poput Taramounta.

Marketing je delatnost u kojoj iz dana u dan rapidno rastemo nudeći osmišljavanje i prikazivanje kampanja  na svim nacionalnim, regionalnim i lokalnim TV stanicama na teritoriju EX YU.

Takođe vršimo kompletnu obradu programa, u šta spadaju i prevod i  titlovanje, a sve to uz pomoć najnovije hi-fi stereo opreme.

Relativno novo područje na koje odlučno stupamo je distribucija filmova za bioskope i DVD izdanja.

Sa ponosom ističemo da je u planu i proširivanje na dva nova polja:

  • produkcija našeg igranog i dokumentarnog programa u saradnji sa mladim autorima
  • izdavaštvo interaktivnih knjiga za decu,  kompatibilnih sa našom ponudom dečijeg programa. Uz DVD i knjige deca imaju priliku da uče o različitim stvarima iz života, o prirodi, životinjama,  kao i osnove engleskog jezika.